Open en gesloten Haarden oestgeest

Voor de regio Oegstgeest is Reijnhoudt & van der Zwet al meer dan 45 jaar de specialist in maatwerk open haarden en kachels. Met een ruim aanbod in onze showrooms in Haarlem en Sassenheim kunnen wij iedere klant een passende haard bieden.

Met ruim 45 jaar ervaring en gecertificeerd, eigen personeel bent u gegarandeerd dat u bij Reijnhoudt & van der Zwet voor veiligheid en kwaliteit kiest.

Bij aanschaf van een nieuwe haard is het van belang dat u zich goed laat adviseren door een specialist. Voor zowel het technische als esthetische aspect bent u bij ons aan het goede adres. Graag maken wij voor u een ontwerp en tekening.

De haard van tegenwoordig kan bijna het hele jaar door gebruikt worden; Juist het voor-en najaar zijn ideale periodes om de houtkachel of gashaard te stoken. In deze periode is een houtkachel veelal voldoende om de woonkamer aangenaam en sfeervol te verwarmen. Zeker een vloerverwarming is vaak inefficiënt in deze periode.

Reijnhoudt & van der Zwet is vaak actief bezig met nieuwbouw projecten in de regio. De toekomstige bewoners van Oegstgeest aan de Rijn zijn van harte welkom in een van onze showrooms.

Op onze website, Pinterest, Facebook of Instagram kunt u inspiratie opdoen van door ons geplaatste haarden en kachels. Benieuwd wat er bij u allemaal mogelijk is ? Maak een afspraak bij ons in de showroom of loop gewoon eens binnen!

 

Klik hier voor meer foto’s uit eigen werk.

 

 

 

merken