Haarden en Kachels

Voor de regio Haarlem en Sassenheim is Reijnhoudt & van der Zwet al meer dan 45 jaar dé specialist in haarden en kachels. Met een totaal assortiment kunnen wij voor iedere klant een passende haard bieden.

Een van onze speerpunten is het ontzorgen en leveren van een totaaloplossing in uw woongedeelte. Wij maken een ontwerp waarbij er rust en eenheid in uw ruimte wordt gecreëerd. Voor maatwerk kasten en plateau’s bent u bij ons dus op het juiste adres.

Reijnhoudt & van der Zwet is gespecialiseerd in maatwerk. Maatwerk kasten in combinatie met en plateau uit natuursteen, marmer of composiet of misschien wel een op maat gemaakte, speciaal voor u ontworpen, replica schouw om de klassieke stijl van uw woning terug te brengen. Graag helpen wij u met het ontwerpen van uw ideale haard.

Natuurlijk werken wij met standaard inbouwhaarden en kachels, maar ook veel van onze haarden worden op wens van de klant gemaakt in de regio. Omdat wij nauw contact hebben met fabrikanten, architecten en interieurontwerpers zijn wij altijd op de hoogte van de huidige moderne trends en mogelijkheden.

Reijnhoudt & van der Zwet is met ruim 45 jaar ervaring en alle mogelijke certificaten, het bedrijf waar u kunt aankloppen voor al uw vragen. Aarzel dan ook niet om te vragen naar de mogelijkheden.

U bent van harte welkom in een van onze showrooms te Haarlem of Sassenheim waar op beide locaties ons totaal assortiment te bekijken is!

Inspiratie opdoen? Kijk bij onze site voor veel unieke foto’s van haarden die geplaatst zijn bij onze klanten. Op onze website maken wij alleen gebruik van eigen realisaties.

 

 

merken