Gas Inbouwhaarden

Echte vlammen en dus een prachtig vuurbeeld, door het “hout” (blokken van keramiek) Is het bijna onmogelijk om ze te onderscheiden van echt hout. Voor het strakke interieur zijn kiezels ook geschikt.

Een gas inbouwhaard heeft in tegenstelling tot een openhaard een glasruit. Gas inbouwhaarden zijn dus gesloten toestellen. Een gesloten toestel haalt zijn verbrandingslucht van buitenaf, dit is uiterst voordelig voor bijvoorbeeld goed geïsoleerde nieuwbouwwoningen.

 014 Imke Carsouw Ania Liesting

Kalfire GP75/59F 


Sfeervol vuur & een hoog rendement.


Doordat de gas inbouwhaarden een gesloten verbranding hebben, geniet u niet alleen van het sfeervolle vlammenspel, maar ook van de behaaglijke warmte. Met een rendement van wel 85% is een gashaard een heerlijke bijverwarming.

Gashaarden zijn leverbaar in alle stijlen, landelijk, klassiek of modern, de keuze is groot. Bij Reijnhoudt & van der Zwet helpen wij u graag zoeken naar uw ideale haard. Door middel van een 3D tekening proberen wij u een duidelijk beeld te geven hoe uw ruimte er uit kan komen te zien. Een van onze speerpunten is het leveren van maatwerk. Het combineren van de haard met maatwerk kasten of natuursteen creëert rust en eenheid in uw ruimte.

Gemak dient de mens, het aan-en uit zetten van de haard gaat gemakkelijk met een afstandsbediening waarmee u tevens de hoogte van het vuur kunt bepalen. Veel van deze haarden zijn ook leverbaar met een App of Domotica. Verder is een gashaard relatief onderhoudsarm, eens per jaar doen wij een service beurt zodat u zorgeloos weer een jaar kunt genieten van uw vuur.

Ruime keuze in plaatsing

De rookgasafvoer gaat via een binnen kanaal en de lucht toevoer via een buitenkanaal die daaromheen zit. Omdat de luchtvoorziening van de haard afgesloten is van de woonkamer kan dit systeem ook geplaatst worden in een woning met mechanische ventilatie of een open keuken met afzuigkap. Deze toestellen zijn dus uiterst geschikt voor nieuwe woningen!

 

Bij een gesloten systeem zijn de mogelijkheden van plaatsing groot. Zo is het mogelijk om het afvoerkanaal op de gevel uit te laten monden of op het platte dak van de uitbouw.

Heeft u een bestaande openhaard of schouw en wilt u graag overstappen naar gas? Dan is een gas inzethaard wellicht iets voor u!

U bent van harte welkom om bij ons in de showroom samen naar de mogelijkheden te kijken. Klik hier om inspiratie op te doen.

 

Topsham Small

Gashaard in een keuken te Haarlem

 Driezijdige gashaard te Amsterdam.


 Roomdivider te Beverwijk.

 Driezijdige gashaard met kasten in Heemstede. 

 

merken